Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2012, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski otkriva: Želim da snimim duet sa Čolom!

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača Toni Cetinski 14. februara u Beogradskoj areni pevaće za zaljubljene. Prošli put kada je pevao za “Dan zaljubljenih” u Beogradu Arena je bila prepuna, a ovaj put dolazi u sklopu regionalne turneje “Furia Tour”, tokom koje je Toni, zajedno sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi, obišao sve [...]
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni Cetinski: Voleo bih da snimim duet sa Čolom!

Izvor: S media, 24.Jan.2012

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača Toni Cetinski 14. februara u Beogradskoj areni pevaće za zaljubljene. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Toni je napravio saradnju sa slavnim muzičarima, između ostalog i sa Tošetom Proeskim, a sada kaže da bi voleo da peva i sa Čolom.

Nastavak na S media...

Otkrivanje strasti sa Tonijem Cetinskim 14. februara u beogradskoj Areni (Video)

Izvor: Svet plus, 24.Jan.2012

Toni Cetinski prošlogodišnjom turnejom "Furia Tour " dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.