Prostor kod Belvila pretvaraju u divlju deponiju

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostor kod Belvila pretvaraju u divlju deponiju

Da li će prostor kod Belvila, odakle je raseljeno nehigijensko naselje, biti pretvoreno u divlju deponiju? Naš čitalac Dragomir Popović strahuje da bi to moglo da se dogodi. On je fotografisao kako se tu iz kamina istovara šut i zatražio od komunalne policije i drugih gradskih službi da reaguju.

- Prisustvovao sam istovaru šuta iz kamiona kipera sa beogradskim tablicama 10. maja u 7.50 sati. Šut je istovaren neposredno pored Ulice Đorđa Stanojevića (pravac od naselja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Belvil ka Beogradskoj areni, pre podvožnjaka). Ovde se do pre neki dan nalazilo nehigijensko naselje koje je raseljeno. Takođe, više dana je na rasčišćavanju tog prostora radila građevinska operativa čiji je angažman, pretpostavljam, plaćen sredstvima grada Beograda, to jest našim novcem. Posle svega, u prilici smo da posmatramo kako naši nesavesni sugrađani formiraju novu divlju deponiju na ovom prostoru - kaže Popović koji je zabeležio i registarske oznake kamiona.

Popović je to pokušao da prijavi gradskim službama, ali ističe da je dobio odgovor da je neophodno da inspektori uhvate počinioce na delu.

- Iz tog razloga, molim da učinite sve što je moguće da se ovakvi incidenti više ne ponavljaju, kao i da razmotrite mogućnost da se počinioci ovog dela pronađu i da im se naplati čišćenje smeća koje su bacili - navodi Popović u dopisu gradskim službama.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.