Naši palili zastavu BiH ispred Arene ! (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naši" palili zastavu BiH ispred "Arene" ! (VIDEO)

U znak protesta zbog planiranog održavanja koncerta Dina Merlina u Beogradu, aktivisti Srpskog narodnog pokreta "Naši" zapalili su ispred hale "Arena" zastavu Armije BiH.

Srpski narodni pokret "Naši" ponovio je paljenje zastave zbog koncerata Dina Merlina u Beogradu. Ovoga puta ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << beogradske "Arene" zapalili su zastavu Armije BiH i zastavu bosanske Handžar divizije.

Zapaljena zastava BiH zbog koncerata Dina Merlina (VIDEO)

Novi Sad: Istraga paljenja zastave BiH

Merlin srećan zbog susreta sa Tadićem

"Naši" u saopštenju upozoravaju da ukoliko ne dođe do otkazivanja koncerata, aktivisti SNP "Naši" će na dan njihovog održavanja u blizini "Arene" postaviti replike ratnih grbova i zastavaarmije BiH kako bi publika mogla da obriše noge pre ulaska u salu. U samoj sali biće zapaljene replike ratnih zastava BiH. U zavisnosti od reakcije Merlina tokom paljenja obeležja zelenih beretki videće se dali se on pokajao zbog svog sramnog propagandnog učešća u ratu u BiH, kaže se u saopštenju.

Pogledajte snimak paljenja zastava.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.