Hrvati pobedili - BG arena postaje Štark arena

Izvor: B92, 12.Okt.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati pobedili - BG arena postaje Štark arena

Beograd -- Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno hrvatskoj Atlantik grupi i najveća dvorana u prestonici narednih pet godina nosiće naziv Štark arena.

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

"Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem", rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Na nama je, ističe Mali, da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana.

"Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje", najavio je gradonačelnik Beograda.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijatelstva.

"Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark - simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni", rekao je Neven Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica.

Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati pobedili - Beogradska arena postaje Štark arena

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2017

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno hrvatskoj Atlantik grupi i najveća dvorana u prestonici narednih pet godina nosiće naziv Štark arena...Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.