Andreana Čekić ponovo u „Zvezdama Granda“!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreana Čekić ponovo u „Zvezdama Granda“!

Iako ove sezone nije ušla u finalnu ekipu koja se takmičila u „Beogradskoj areni“, pevačica Andreana Čekić potpisala je ugovor sa „Grandom“ i u oktobru se vraća u baraž. Čekićeva je putem „fejsbuka“ obavestila svoje prijatelje da je potpisala ugovor i da će se i ove sezone naći u „Zvezdama Granda“.

- Ova vest će vas možda obradovati, neke će možda iznenaditi, ne znam ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sama. Juče su me zvali da učestvujem u baražu i danas moram da im dam odgovor. Možda nije loše da probam ponovo. Šta vi kažete? - napisala je pevačica i nakon toga potvrdila da ćemo imati prilike da je gledamo na „Pinku“ 29. oktobra.
(Izvor: Alo)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andreana Čekić ponovo u “Zvezdama Granda”!

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2011

Učesnica poslednje sezone takmičenja Zvezde Granda Andreana Čekić prijateljima na Facebooku pohvalila se kako su je čelnici folk imperije kontaktirali oko njenog učešća u novoj sezoni ovog muzičkog takmičenja. 'Ova vest će vas možda obradovati, neke će možda iznenaditi, ne znam ni sama....

Nastavak na Tracara.com...

Ne odustaje: Andreana Čekić ponovo u "Zvezdama Granda"!

Izvor: Svet, 16.Sep.2011

naslov: . Ne odustaje: Andreana Čekić ponovo u "Zvezdama Granda"!. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Iako ove...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.