Aca Lukas: U Areni će biti šest sati spektakla

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2011, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: U Areni će biti šest sati spektakla

Najveća žurka na Balkanu postaviće i nove scensko-vizuelne standarde a deo scenografije se pravi van granica Srbije. Tu je i specijalno iznenađenje, ali to ćete znati 3. novembra kad dođete u Arenu.

Aca Lukas je uveliko „domaći“ u Beogradskoj Areni. Velelepnu halu je prošle godine napunio dva puta uz treći, humanitarni koncert a jedini je do sada, pored Riblje čorbe, uspeo da rasproda i ona mesta odakle je vidljivost ograničena. Tradicija se nastavlja i ove godine na njegov rođendan, 3. novembra a dva dana kasnije sledi koncert u novosadskom „Spensu“. Novi album izlazi pred koncert a nekoliko pesama će imati „live“ premijeru u Areni? -One se nisu još zavrtele ali to ne znači da ću publici ponuditi ono što je već videla i čula. Novina se odnosi, pre svega, na to da će sve potrajati čak šest sati pa se pre može nazvati partijem, hepeningom nego koncertom. Neke će pesme biti u drugačijim aranžmanima, biće tu i tuđih hitova koje sam pevao uglavnom na početku karijere. Najavljeni gosti: Bora Đorđević, Kiki Lesendrić, Galija, Oliver Mandić... -Hteo sam da goste sačuvam kao tajnu ali to uvek nekako procuri. Oliver mi je prijatelj, drago mi je da je prihvatio moj poziv. Ako bude hteo da peva – pevaće, ako ne, biće mi i bez toga drag gost. Arena će biti puna i kada stiže kontroverzni Dino Merlin ? -Nemam ništa protiv bilo koga pa ni protiv njega. Čovek, sa umetničke strane, ima mnogo hitova, nije u pitanju ni nacionalizam jer imam mnogo prijatelja u Sarajevu ali mi nije jasno – kako možeš da izjaviš toliko toga ružnog i da onda dođeš pred tu istu publiku i kažeš joj da je voliš. Pitam se samo – koliko košta oproštaj ? Aktuelan je novi spot u kome Vas „glumi“ – Vaš sin ? -Prezadovoljan sam kako je to ispalo, jedino se plašim da me ne ugrozi (smeh). Ne volim mnogo da snimam spotove pa bi super bilo da može uvek ovako. Sedeo sam kod kuće dok se radilo, na kraju otišao da vidim kako je ispalo, malo se pojavio i to je to. Da ne krene on Vašim stopama ? -Pitao me je da li može da otpeva jednu pesmu, moj odgovor je bio „naravno da ne“ (smeh). Možda ga, ipak, pustim... Najavljivalo se da ćete posetiti Cecu u kućnom zatvoru ? -Još nisam otišao zbog nedostatka vremena ali ću to svakako učiniti.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.