Marija Šerifović odbrusila Jeleni Tomašević!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović odbrusila Jeleni Tomašević!

Na izjavu pop pevačice Jelene Tomašević da je hrabro to što je Marija Šerifović otkrila svoju seksualnu orijentaciju, ali da bi mediji trebalo više da propagiraju natalitet i borbu protiv bele kuge, reagovala je evrovizijska pobednica.

Nije ostala dužna koleginici: Marija Šerifović

 

"Ne znam odakle bilo kome da se bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takvom temom? Zar to nije ljudsko pravo da raspolaže svojim izjavama i svojim životom na način na koji to želi? Šta sada treba nama neko da određuje kako će se praviti medijska javna slika",  upitala je Marija Šerifović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jelena Tomašević: Šerifovićeva je hrabra, ali…

Izvor: Tracara.com, 30.Mar.2014, 14:43

Da li Jelena Tomašević šalje negativan vajb ka LGBT zajednici? Pop pevačica pozdravila je to što je Marija Šerifović javnosti priznala svoju seksualnu orijentaciju, a potom je istakla da domaći mediji ipak treba da propagiraju natalitet i borbu protiv bele kuge. Šerifovićeva je ovo shvatila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.