Festivali Srbije pozvali mlade da se sutra vakcinišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2021, 14:40

Festivali Srbije pozvali mlade da se sutra vakcinišu

Ujedinjeni festivali Srbije pozvali su danas mlade da se vakcinišu sutra od 10.00 do 16.00 sati na mobilnom punktu ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu.

Autobus adaptiran u mobilni punkt imaće Fajzer i Sinofarm vakcine, kojima će moći da se vakcinišu studenti, kao i zainteresovani građani, saopštili su Ujedinjeni festivali Srbije, koje čine Egzit, Lav fest, Bir fest, Arsenal i Nišvil. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Ovim putem ustanova Studentski centar Beograd, sa Gradom Beogradom i Gradskim saobraćajnim preduzećem i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu i zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja godine, dok su Ujedinjeni festivali Srbije pripremili više od 100 ulaznica i raznih nagrada.

Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije, što je uz poboljšanu epidemiološku situaciju neophodno kako bi bilo omogućeno održavanje velikih manifestacija.
Pogledaj vesti o: Fest,   Nišville

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.