Ups! Mišel Obama zamalo pokazala guzu!

Izvor: Blic, 11.Apr.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups! Mišel Obama zamalo pokazala guzu!

Barak Obama rukama je zadržao suknju supruge Mišel koja je pod naletom vetra krenula na gore. Malo je falilo da prva dama Amerike pokaže atribute kojima raspolaže.

Kada su Mišel i Barak stigli u Er Fors u Hjustonu, vetrić je počeo da pirka... Barak je stavio ruku na pozadinu svoje supruge i tako sprečio da njena zadnjica ugleda svetlost dana i fotoaparata.

Tako je lista sa poznatim ženama koje su pod naletom vetra pokazale ono što se krije ispod suknje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostala bez Mišel Obame.

I vojvotkinja Kejt od Kembridža ima iste probleme.

Na Novom Zelandu joj je vetar podigao crvenu haljinu i kaput, a slično joj se desilo 2011. kada je bila u poseti pilotima.

Pročitajte još Nestašna Kejt: Vetar zavirio pod suknju vojvotkinje

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ups-Misel-Obama-zamalo-pokazala-guzu

Izvor: medio.rs, 11.Apr.2014

Barak Obama rukama je zadržao suknju supruge Mišel koja je pod naletom vetra krenula na gore. Malo je falilo da prva dama Amerike pokaže atribute kojima raspolaže.

Nastavak na medio.rs...

FOTO: Barače, šta to radiš?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2014

Ko kaže da ne cvetaju više ruže u braku Baraka i Mišela Obame? Na ovoj slici vidi se Barakova ruka kako je na guzi prve dame SAD, Mišel...Snalažljiv: Barak Obama osujetio nameru vetra da digne suknjicu njegove drage Mišel.. ..Ipak, Barak ima "opravdanje". Dunuo je vetar i pokušao da digne suknju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.