Obama i Kameron pozvani u Beograd na vojnu paradu

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Kameron pozvani u Beograd na vojnu paradu

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da su svi prijatelji Srbije, a među njima i američki predsednik i britanski premijer, pozvani da prisustvuju vojnoj paradi 16. oktobra u Beogradu.

Pozvani su svi saveznici Vojske Srbije i tadašnje vojske Jugoslavije, kao i američki predsednik Barak Obama i britanski premijer Dejvid >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kameron, rekao je Gašić novinarima prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika vojske u poplavama.
„Srbija je otvorena zemlja za sve prijatelje da budu gosti na vojnoj paradi 16. oktobra“, rekao je Gašić i dodao da je Vojska Srbije spremna za taj događaj.
Odgovarajući na novinarska pitanja da li je bilo pritisaka sa zapada da se vojna parada ne održi, Gašić je odgovorio da nije.
Izvor: tanjug.rs
The post Obama i Kameron pozvani u Beograd na vojnu paradu appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Poplave

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.