Ko je ostavio trag karmina na košulji Baraka Obame?

Izvor: NaDlanu.com, 30.Maj.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ostavio trag karmina na košulji Baraka Obame?

Američki predsednik Barak Obama pojavio se u utorak uveče na skupu u Beloj kući sa tragom karmina na košulji, ali je uz malo, njemu svojstvenog humora i šarma, uspeo da dezaktivira potencijalnu medijsku "bombu" i izbegne novi "Monikagejt".

Obraćajući se grupi Amerikanaca azijskog porekla, okupljenih na svečanosti u Beloj kući povodom meseca pacifičke baštine, američki predsednik je insistirao da odmah pred >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kamerama objasni "sumnjivu mrlju" na svom belom okovratniku. Zahvalivši se prisutnima na topao doček, Obama je kazao da je "jedan od znakova te dobrodošlice i trag karmina na okovratniku". "Mislim da znam ko je za to kriv", rekao je u šali, izazvavši smeh u sali. "Gde je Džesika Sančez?", upitao je Obama, apostrofirajući jednu od kandidatkinja popularne muzičke emisije "American Idol". "Zapravo nije Džesika, već njena tetka, gde je ona? Tetka, pogledaj ovo!", naveo je američki predsednik pokazujući prstom na okovratnik. "Želim da svi budete svedoci. Ne želim da imam problema sa Mišel!", zaključio je Obama i nastavio svoj govor. (Izvor: Tanjug, Novosti)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.