Bela kuća evakuisana zbog sumnjive osobe

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća evakuisana zbog sumnjive osobe

Tajna služba evakuisala je noćas osoblje Bele kuće i novinare, pošto je sumnjiva osoba protrčala kroz kompleks, neposredno pošto je predsednik Barak Obama napustio zdanje, saopštili su očevici.

Neposredno pre ovog dogadjaja, Obama je helikopterom otišao u Kemp Dejvid u blizini Merilenda, dok je uniformisano osoblje tajne službe naredilo predstavnicima medija i osoblju Bele kuće da se evakuiše.

Za sada nema bližih detalja o ovom dogadjaju, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća evakuisana zbog uljeza

Izvor: B92, 20.Sep.2014

Tajna služba evakuisala je noćas osoblje Bele kuće i novinare, pošto je sumnjiva osoba protrčala kroz kompleks, neposredno pošto je predsednik napustio zdanje...Neposredno pre ovog događaja, američki predsednik Barak Obama je helikopterom otišao u Kemp Dejvid u blizini Merilenda, dok je uniformisano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.