Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barak Obama konačno na Fejsbuku: Ovo mu je prvi post

Mnogi bi rekli da je krajnje vreme. Predsednik SAD, Barak Obama napokon ima svoju Fejsbuk stranicu.

Hello, Facebook! I finally got my very own page. I hope you’ll think of this as a place where we can have real... Posted by President Obama on Monday, November 9, 2015

Barak Obama otvorio je nalog na najpoznatijoj društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mreži na svetu skoro 6 meseci nakon što je to isto učinio na Tviteru.

S obzirom na to da je stranica tek postavljena, prilično dobro je opremljena i na najbolji mogući način koristi Fejsbukovu Timeline funkciju kako bi naglasila značajne političke trenutke, ali i brak sa Mišel Obamom.

Do sada su sve najave išle preko zvanične stranice Bele kuće, ali sada bi, pored onih suvoparnih, možda mogli da dobijamo i neke ličnije poruke od Obame lično.

S obzirom na korisničko ime "potus" (predsednik SAD), stranica će verovatno biti predavana svakom narednom predsedniku kada on stupi na dužnost, kao što je to slučaj i sa Tviter nalogom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.