Prevremena otplata kredita - bez naknade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevremena otplata kredita - bez naknade

BEOGRAD - Banka Inteza, Rajfajzen, Komercijalna banka i Hipo-Alpe Adria u dogovoru sa Narodnom bankom Srbije od danas ukidaju naknadu za prevremenu otplatu kredita i počeće da primaju zahteve za produženje roka otplate i konverziju zajmova u dinare, odnosno u evre, saopštila je Narodna banka Srbije.

Ponudiće se i mogućnost za prelazak svih kredita indeksiranih u švajcarskim francima na kredite u evrima bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naknade.

Takođe, biće dostupna mogućnost da korisnici sa kredita indeksiranih u evrima i švajcarskim francimapređu na kredite u dinarima bez naknade i to za kreditne aranžmane do 10 godina.

Sa četiri najveće banke dogovoreno je i da se produži rok otplate za sve kredite osim stambenih, bez dodatne naknade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.