Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro mališana sa bankom "Intesom" putuje u Diznilend

Dečiji žamor, princeze i prinčevi sa krunama kao i nasmejana lica najmlađih obeležili su dodelu nagrada za konkurs koji je organizovala banka "Intesa" - "Moj put u Diznilend".

Banka "Intesa" je tokom septembra i oktobra organizovala konkurs za sve svoje klijente, korisnike kartica "Mastercard", na temu "Moj put u Diznilend". Najmlađi su snimali zanimljive video klipove, a pred žirijem koji su činile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumica Borka Tomović, Jelena Ristić iz kompanije "Mastercard" kao i Rajka Šinik Vulić iz banke "Intesa", uopšte nije bio lak zadatak.

Mališani su se skupili i sa krunama na glavi iščekivali nagrade. Razdragana dečija lica bila su uprta u žiri i ekrane na kojima se prikazivao video materijal poslat na konkurs.

Posle dodeljenih utešnih nagrada, došao je trenutak da na pobedničko postolje izađe četvoro finalista, srećnih putnika u "Diznilend" u Parizu.

Đorđe Radosavljević (11) zajedno sa sestrom Višnjom (8) nije krio oduševljenje povodom osvojene nagrade.

- Mnogo smo srećni, i ja a i moja sestra. Jedva čekamo da odemo u "Diznilend". Prvo ćemo sve da obiđemo i da idemo na razne ringišpile - ushićeno je rekao Đorđe naglašavajući da ne bi uspeo da osvoji nagradu da njegova sestra od strica nije pomogla oko video klipa.

Nina Andrejević (10) zajedno sa svojim bratom Petrom (8) je rekla kako je njoj oko videa pomogao kućni ljubimac - hrčak, koji je bio i glavni akter spota.

- Jedva smo uspeli da mu pokažemo šta da radi. Stalno je bežao. Na kraju se trud isplatio. Jedva čekam da upoznam sve princeze - poručila je Nina.

Mališani će imati priliku da prisustvuju čuvenom "Diznilend predponoćnom balu", a moći će da se obuku i u kostime svojih omiljenih princeza i ostalih Diznijevih junaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.