Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SURDULIČANI OBEĆAVAJU: Maksimalno, po još bodova

Fudbaleri Radnika u pretposlednjem kolu ovogodišnjeg izdanja Superlige igraju u Bačkoj, a iz Surdulice najavljuju da će se boriti do kraja.
Radnik je prošle nedelje u Gornjem Milanovcu remijem sa Metalcem obezbedio opstanak, ali to ne znači da neće dati sve od sebe da dobiju i u Bačkoj Palanci:
– Mi jesmo vrlo sretni zbog opstanka i bod koji smo osvojili dva kola pre kraja jako nam je značio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da u ova dva kola uđemo dosta rasterećeniji od oba protivnika. Imamo tu psihološku prednost i najpre u Bačku idemo da maksimalno izborimo još koji bod. Tamošnji klub će izaći verovatno sa velikim imperativom pobede, no mi ćemo se potruditi da se kući vratimo i iz ovog meča kao pobednici, kratak je bio pred put šef struke Radnika Simo Krunić.
U konkurenciji za tim koji će izaći pred Bačku su svi igrači, osim povređenih Pavlovića i Arsenijevića koji će se ekipi priključiti verovatno u poslednjem meču u Surdulici.
Utakmica Bačka – Radnik igra se u sredu 17.maja na stadionu „Slavko Valetin-Vava“ u Bačkoj Palanci, početak susreta je u 17h.
The post SURDULIČANI OBEĆAVAJU: Maksimalno, po još bodova appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnik rasterećeno putuje u Bačku Palanku

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2017

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić sudiće Radniku na gostovanju u Bačkoj Palanci danas od 17 sati. S obzirom na to da su u prošlom kolu Surduličani obezbedili opstanak u Superligi, pritisak je prebačen na Vojvođane, kojima bi pobeda u ovom duelu donela isto.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.