SUPERLIGA: TSC slavio minimalcem protiv Radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:33

SUPERLIGA: TSC slavio minimalcem protiv Radnika

Tim iz Bačke Palanke pobegao Partizanu na četiri boda razdaljine.

Fudbaleri TSC-a savladali su u Surdulici Radnik minimalnim rezultatom 1:0 u 28. kolu Mozzart bet Superlige po veoma teškom terenu. Tim iz Bačke Palanke tako je iskoristio poraz Partizana od Vojvodine i sada se sa 58 bodova učvrstio na drugoj poziciji sa četiri boda više od crno-belih, dpok je Radnik ostao na 15. mestu sa 20 bodova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />U prilično lošim uslovima za igru u Surdulici bilo je malo šansi u prvom poluvremenu, a u nastavku su oba tima propustila po jednu odličnu priliku. Radulović je propustio šansu da dovede Radnik u vođstvo pošto je odlično intervenisao Ilić, da bi na drugoj strani neprecizan bio Vukić.

Trenutak odluke dogodio se u 60. minutu kada je srušen Saša Jovanović u kaznenom prostoru Radnika, a sudija Mitić dosudio jedanaesterac. Siguran sa bele tačke bio je Luka Ilić koji je doneo pobedu TSC-u.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.