Humanitarna akcija Sportom protiv bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija "Sportom protiv bolesti"

U sklopu akcije "Sportom protiv bolesti" u Bačkoj Palanci će u nedelju 18. marta, biti održano takmičenje u izvođenju različitih disciplina. Sav prihod organizatori će proslediti za lečenje petnaestogodišnjeg Nikole Jatića.

"Snagu i veštine takmičari će odmeriti u izvođenju zgibova, sklekova, čučnjeva, planka, trbušnjaka, povlačenju opeterćenja i benču.

Potrebno je da učesnici formiraju i prijave četvoročlanu ekipu, za discipline u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su najbolji i dođu na takmičenje", rekla je Olja Nađ, organizatorka.

"Prihod od kotizacije je namenjen operaciji petnaestogodišnjeg Nikole Jatića, koji boluje od cerebralne paralize. Zainteresovani se mogu prijaviti u teretani ''Tehno gym'' u Bačkoj Palanci i nema starosnih ograničenja. Važno je da se okupimo i pomognemo Nikoli'', dodaje ona.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.