Bačka, “ekipa koja teško gubi”, gostuje Radniku

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka, “ekipa koja teško gubi”, gostuje Radniku

Nisu sjajno otpočeli fudbaleri Radnika borbu za opstanak, pa su sada, kako sami kažu, čvrsto rešeni da u 3. kolu plej-auta Superlige poprave taj utisak. Oni će danas u Surdulici ugostiti Bačku iz Bačke Palanke, ekipu koja, kako je rekao trener Radnika Simo Krunić, “jako teško gubi”.

Dve ekipe su se dva puta sastale ove sezone i svako je ubedljivo trijumfovao na svom terenu. U prva dva kola plej-auta oba tima imaju po poraz i remi, pa su bodovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i jednima i drugima neophodni. Radnik je na 12. poziciji, sa 19 bodova, dok Bačka ima 3 boda manje i na 14. je mestu.

Da moraju pod hitno da poprave utisak, ispričao je trener Surduličana Simo Krunić, te da moraju preduzeti sve da ostvare taj cilj. On neće moći da računa na Nikolu Radovića, zbog povede.

Dolazi nam jako neugodan protivnik, ekipa koja jako teško gubi. Mi smo domaćini, imamo imperativ pobede i sada moramo svi biti spremni i "poginuti" za klub da dođemo do povoljnog rezultata. Baš i zato ne smemo razmišljati o rezultatu, samo se moramo čvrsto držati i dobro odigrati, to će dati rezultat - jasan je Krunić.

Utakmica je zakazana za 18 sati, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.