AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Beta, 16.Okt.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.Kamioni na Horgošu čekaju sat vremena, na Kelebiji dva sata, na Bačkoj Palanci pet a na Batrovcima čak 12 sati.Na naplatnim rampama nema zadržavanja.Na brojnim deonicama u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 12 sati, na Bačkoj Palanci 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019

Teretna vozila na našim graničnim prelazima na izlaz iz Srbije čekaju više sati, a najviše na Batrovcima, čak 12 sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije...Prema podacima Uprave granične policije u 17.15 časova, na prelazu Bačka Palanka teretnjaci su čekali 10 sati, četiri sata na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.