AMSS: Jak vetar može stvarati probleme vozačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Jak vetar može stvarati probleme vozačima

Kolovozi na putevima u Srbiji su suvi, ali jak vetar večeras u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, kamionima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema dužih zadržavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

AMSS podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na granici s Mađarskom i Hrvatskom i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.