Vozač uništio BMW M4 tokom probne vožnje

Izvor: Autorepublika.rs, 10.Avg.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač uništio BMW M4 tokom probne vožnje

Da treba da pazite kada uzmete automobil na probnu vožnju pokazao je 38-godšnji vozač koji je testirao BMW M4. Očigledno automobil opremljen motorom snage 431 KS je bio previše veliki zalogaj za njega. On je izgubio kontrolu nad automobilom i izleteo u šumu pored puta.

Ovaj incindent se dogodio kada je na putu bila značajna količina vode, nakon čega je usledio udarac u zaštitnu ogradu pored puta. Automobil se nekoliko puta okrenuo oko svoje ose i zaustavio na krovu, u obližnjoj šumi.

Podsetimo, BMW M4 Coupe pogoni redni šestocilindarski agregat 3.0 TwinPower Turbo maksimalne snage 431 KS (317 kW) i maksimalnog obrtnog momenta 550 Nm. Iz mesta do 100 km/h stiže za 4,1 sekundu i razvija maksimalnih 250 km/h, odnosno 280 km/h u slučaju modela sa M Driver´s Package.

Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.