Uništena vozila vlasnika menjačnice i profesorke

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništena vozila vlasnika menjačnice i profesorke

NIŠ – Policija još uvek traga za počiniocima koji su predhodne noći zapalila dva automobila „BMW,, i ,,reno“. Ova dva slučaja za sada nisu povezana.

Na BMW, čiji je vlasnik Vinko Ercegović najverovatnije je bačen Molotovljev koktel ili podmetnuto neko drugo zapaljivo sredstvao dok je bio parkiran u Elektornskoj ulici.  Vlasnik uništenog BMW je Vinko Ercegović poseduje menjačnicu AMAU. Automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je je kupljen prošle godine kao nov pa je materijalna šteta velika.

Drugi slučaj uništavanja automobila dogodio se jutros oko 9,00 časova kada je na parking iza zgrade broj 79 u Ulici Vojvode Mišića bačena bomba. Nepoznata osoba bacila je ,,kašikaru,, na putnički automobil marke ,,reno 18,, prokupačke registracije vlasništvo J.P. iz Niša. Saznajemo da je reč o Jasmini P.,profesorki jedne srednje škole u Nišu. Prilikom eksplozije oštećen je zadnji deo  ,,renoa,, a šarpneli su zasuli i u blizini parkiran ,,ševrolet spark,,.

(Kraj)

ena
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za noć dve eksplozije u Nišu!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2013, 07:59

Najpre je potpuno uništen BMW vlasnika menjačnice Vinka E., a potom je bačena bomba na „reno“ profesorke Jasmine P...NIŠ - Bombaška serija!..Dva automobila potpuno su uništena u dve odvojene eksplozije koje su se u noći između nedelje i ponedeljka dogodile u širem centru Niša. Najpre je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.