Sveže fotke BMW-a Serije 3 naredne generacije

Izvor: Autoportal.rs, 19.Jan.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveže fotke BMW-a "Serije 3" naredne generacije

Bavarci imaju svoju "zlatnu koku" koja se nalazi u segmentu limuzina. Naredna generacija dolazi kroz dve godine a trenutno su u toku snežni testovi. Budno oko fotografa nije propustilo najnoviju vožnju.

Trenutna generacije BMW limuzine "Serije 3" nedavno je restilizovana a sledeći novi model doći će tokom naredne godine ali će se naravno prodavati kao model za 2018. Trenutno su u toku testovi pomenute limuzine koja nosi radnu oznaku "G20".

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << smo unapred znali jeste da će nova limuzina imati veći međuosovinski razmak pa će putnici na zadnjoj klupi imati više mesta. To međutim ne znači veću težine ovog vozila, čak naprotiv, nova "Serija 3" biće lakša od prethodne.

Nova generacije će "ukrasti" ključ od trenutne "Serije 7", što znači da će se otvarati preko ekrana osetljivog na dodir. Trebalo bi očekivati i da se ova limuzina do 2018. samostalno parkira.

Još uvek je rano govoriti o nekim detaljnijim promenama ali će sigurno ponuda agregata biti znatno bolja, odnosno kupcima će biti ponuđen veći broj različitih motora. Neće izostati ni hibridnih verzija za one koji brinu o životnoj sredini.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.