Popravili dizajn BMW-ove nove maske FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 11:38

"Popravili" dizajn BMW-ove nove maske FOTO

BMW M4 sa velikim i malim "bubrezima". Koja verzija vam se više dopada?

Oko novog dizajna BMW-ove prednje maske lome se koplja otkako je bavarski proizvođač predstavio taj detalj na modelima Serije 4, a zaitim i na sportskim verzijama M3 i M4.

Sve je, naravno, stvar ukusa, a dizajneri BMW-a svakako su pokazali dozu hrabrosti kada su se odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovako drastičnu izmenu jednog od najprepoznatljivijih simbola na automobilima nemačkog proizvođača.

Za one kojima novi "bubrezi" ipak "ne leže", tjunerska kuća Avante Design ponudila je alternativni paket sa konzervativnijim izgledom maske hladnjaka.

Sa durge strane, ista firma nudi i verziju sa velikim "bubrezima", čiji se oblik doduše malo razlikuje od originalnog dizajna, pa kupci mogu da biraju.

Za koju opciju biste se vi odlučili?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.