Pogled unutar najluksuznijeg BMW SUV-a FOTO

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled unutar najluksuznijeg BMW SUV-a FOTO

Nekoliko nedelja pre svetske premijere BMW X7, procurele su špijunske fotografije najvećeg i najluksuznijeg bavarskog SUV.

Dvobojni kožni tapacirung, obloga od alkantare, drveni detalji sa jakim sjajem kontrolne table i centralne konzole.

Iako su vrata kamuflirana, a na displeju je prikazan sedan, bez sumnje je u pitanju unutrašnjost X7 sa poslednjom generacijom BMW operativnog sistema koji se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u Seriji 8.

Snimci zadnje klupe pokazuju dosta prostora za putnike, dok pomalo iznenađuje "običan" izgled ventilacionih otvora, s obzirom da je u pitanju najskuplji BMW SUV.

BMW X7 će biti premijerno predstavljen u novembru na Auto salonu u Los Anđelesu, a očekuje se da dođe u varijantama sa 3,0-litarskim rednim šestocilindarskim i 4,4-litarskim tvin-turbo V8 benzinskim agregatima, kao i dizel verzijama u određenim delovima sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.