Malo BMW-a za male pare

Izvor: Autoportal.rs, 14.Dec.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo BMW-a za male pare

Ljudi ne žele da bacaju stvari u otpad, pogotovo ako se radi o ostacima automobila, pa se zato bez problema odlučuju da ih stave na prodaju, iako je njihova realna vrednost gotovo ispod nule.

BMW "Isetta" pronađena je napuštena u šumi, u kojoj je provela 20 godina. Preciznije rečeno pronađeni su ostaci tog automobila, koji su sada samo gomila rđe i pokrivljenog gvožđa.

Ipak, pošteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << nalazač nije želeo da ti delovi propadnju, ako je ikako moguće da još više propadnu, pa ih je stavio na prodaju. Za ono što je ostalo od BMW-a traži 250 dolara.

Ali kada čujete drugu stranu priče nećete osuđivati prodavca ili krenuti sa sumnjama da je možda poreklom iz Pirota. Ovaj prodavac želi da sav novac koji dobije donira u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.