Lumma prepravljeni BMW X6 izgleda ludački dobro

Izvor: Autorepublika.rs, 10.Jul.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lumma prepravljeni BMW X6 izgleda ludački dobro

Lumma Design je objavio nove slike svog CLR X6 R tjuning programa namenjenog novoj generaciji BMW-a X6. Ukratko, BMW X6 sa Lumma Design body paketom je za 50 mm širi od standardnog modela, a ima novi prednji branik sa spojlerom, brojne otvore za vazduh, LED dnevna svetla i svetla za maglu, haubu sa otvorima za vazduh, set pragova, modifikovani zadnji branik sa integrisanim difuzorom, zadnji krovni spojler, spojler na prtljažniku itd.


To naravno nije sve, pa je novi X6 ovom prilikom dobio i novi sportski izduvni sistem (sa četiri centralno postavljene izduvne cevi), modifikovano ogibljenje, jače kočnice, komplet točkova od 22 inča, doterani dvobojni enterijer sa kožom, kao i power kit za verziju BMW X6 xDrive50i. Snaga pomenutog X6 je povećana na 555KS i 792 Nm obrtnog momenta.


Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.