Izvor: S media, 14.Nov.2012, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krosover sportskog izgleda: BMW X4

Pomenute planove je potvrdio i izvršni direktor kompanije, Norbert Rajthofer, najavivši da će se novi model proizvoditi u Sjedinjenim Državama.

Reč je o X4, krosoveru sportskog izgleda, koji će svoje prvo javno pojavljivanje imati u januaru naredne godine, na sajmu u Detroitu. X4 u Mičigenu neće biti predstavljen u proizvodnoj formi, već kao konceptni model, a očekuje se da će se na tržištima širom sveta naći 2014. godine.

X4 će pozajmiti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << platformu kao i ponudu motora sa prostranijeg X3. Bavarska kompanija planira i X4 M verziju, na kojoj bi se našao novi 3,0-litarski šestocilindarski agregat, koji se trenutno razvija za M3 sedan i M4 kupe modele, kao i dizel M Performance varijanta.

Za X4 se pretpostavlja da će biti skuplji od X3, koji košta blizu 32.000 evra.

Izvor:Autoportal foto:worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Krosover sportskog izgleda: BMW X4

Izvor: Capital.ba, 15.Nov.2012, 08:20

BERLIN, Još od početka godine bilo je poznato da BMW sprema mlađeg brata modelu X6. Pomenute planove je potvrdio i izvršni direktor kompanije, Norbert Rajthofer, najavivši da će se novi ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.