Kod Pirota poginuo mladić u teškoj saobraćajnoj nesreći

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Pirota poginuo mladić u teškoj saobraćajnoj nesreći

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila "bmw" D.I. (29), pretičući teretni kamion beogradskih tablica, naleteo na drugi kamion pirotskih tablica koji je u tunelu nailazio iz suprotne trake, nakon čega se "bmw" našao između dva teretna kamiona koja su ga bukvalno smrskala.
Zbog ovog stravičnog saobraćajnog udesa na magistrali je saobraćaj već dva sata u zastoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dok policija ne završi uviđaj. 

Jedan od očevidaca kazao je novinaru Tanjuga na licu mesta da je prizor bio stravičan.
"Žalosno je što je mladić poginuo. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri vozača šlepera nisam video ovako strahovit udes. Kolege iz kamiona nisu mogli ništa da učine, jer se sve desilo u tunelu", kaže za Tanjug vozač bugarskog šlepera Plamen Metodijev iz Plovdiva. 
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.