Kod Elemira poginula maloletnica, mladić u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 13:23

Kod Elemira poginula maloletnica, mladić u teškom stanju

Maloletnica od 16 godina poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Babatova, u blizini sela Elemira, javljaju beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, ona je bila sa dečkom (19) u BMW-u i kretali su se brzinom većom od 200 kilometara na sat, a portal 192.rs navodi da su u krivini izleteli sa puta.

Mladić je prevezen u Beograd u teškom stanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR KOD ZRENJANINA: Devojka (16) poginula u teškoj nesreći, BMW išao preko 200 kilometara na sat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021

Mladić je u teškom stanju...Devojčica stara samo 16 godina poginula je u strašnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Babatova, u blizini sela Elemir ko Zrenjanina...Prema prvim informacijama, ona je bila sa dečkom (19) u BMW-u, i kretali su se brzinom većom od 200 kilometara na sat...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI POGIBIJE DEVOJČICE (16) KOD ZRENJANINA: BMW sleteo s puta brzinom od 200 na sat! Očuh: Otišla je u papučama kod drugarice!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2021, 09:49

Lejla Deak (16) izgubila život u jezivoj saobraćajnoj nesreći na putu između banatskih sela Melenci i Kumine, a četvoro njenih saputnika je povređeno

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.