Kineski Liberty Walk BMW Serije M3 izgleda savršeno

Izvor: Moto.rs, 14.Avg.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski Liberty Walk BMW Serije M3 izgleda savršeno

Sledeći BMW E92 M3 Coupe model koji možete videti jeste jedan od najimpresivnijih i najprivlačnijih primeraka koji smo uspeli ikada da vidimo. Ovaj BMW M3 se nalazi u Pekignu i specifičan je po tome što je odbio opremu za karoseriju koju je uradila kompanija Liberty Walk.

Vozilo je dobilo masivne blatobrane točkova koji podržavaju 19“ Rotioform točkove koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << su dimenzija 192x12“ napred, odnsono 19x14“ pozadi. Na felne su postavljeni Nitto Invo pneumatici dimenzija 285/30 napred i 325/30 pozadi. Pored Liberty Walk opreme, M3 karakteriše i novi prednji branik kompanije Arkym, Seibon poklopac motora od ugljeničnih vlakana kao i Varis zadnji difuzor.

foto © Liberty Walk

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.