Ispričajte svoju BMW priču i osvojite nagradu

Izvor: B92, 03.Apr.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispričajte svoju BMW priču i osvojite nagradu

U sklopu globalne kampanje nemačkog proizvođača automobila, BMW Srbija je pokrenuo nagradni konkurs pod nazivom #BMW Stories, koji će trajati do kraja godine.

Svi zainteresovani BMW fanovi, koji žele da učestvuju u konkursu, mogu u periodu od 1. aprila do 31. decembra da podele svoju strast prema automobilima ove marke tako što će "ispričati" sopstvenu BMW priču putem društvenih mreža.

Sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba da urade jeste da fotografije ili video zapise, sa opisom svoje BMW priče, postave na svom profilu na nekoj od društvenih mreža – Facebook, Twitter ili Instagram, uz obavezan hashtag #BMWStories.

Postavljene priče biće prikupljene na jedinstvenom portalu i dostupne svim ljubiteljima BMW-a da ih pogledaju i podele na svojim profilima na društvenim mrežama.

Najinteresantnije priče po mišljenju žirija biće nagrađene. Kvartalni pobednici osvojiće BMW automobil na jedan vikend, dok će pobednik celokupnog konkursa dobiti mogućnost da poseti BMW Welt, muzej i fabriku u Minhenu.

Sve informacije o nagradnom konkursu biće objavljene na Facebook stranici BMW Srbija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.