Igrač Sevastopolja brzom vožnjom napravio katastrofu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2010, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Sevastopolja brzom vožnjom napravio katastrofu

SEVASTOPLJ -

Prvotimac ukrajinskog fudbalskog prvoligaša Sevastopolja Vladislav Puškin automobilom je usmrtio ženu i dvoje dece, a u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao brzom i neodgovornom vožnjom poginula je i njegova trudna supruga, objavili su danas lokalni mediji.

Ukrajinski novinari navode da se Puškin, koji je vozio automobil marke "BMW", trkao sa prijateljem koji se nalazio u "Micubišiju" i da je do nesreće došlo u trenutku kada je defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sevastopolja preticao autobus.

Puškin je, kako se navodi, u tom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom, izleteo na trotoar i pokosio Linu Voronkovu i njeno dvoje dece, dvogodišnju Kiru i petogodišnju Nastju.

U automobilu je poginula Puškinova trudna supruga, dok je on doživeo potres mozga i polomio potkoleničnu kost.

Lokani mediji prenose da je policija uz dosta napora spasila Puškina od linča ljudi koji su prisustvovali saobraćajnoj nesreći.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.