Filmski obračun u Užicu: Maskirani napadač pucao u BMW

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski obračun u Užicu: Maskirani napadač pucao u BMW

Jedna osoba je u petak ranjena u pucnjavi u blizini autobuske stanice u centru Užica.

Oko 13 sati nepoznati napadač ispalio je više metaka u džip marke BMW, koji se nalazio na obližnjem parkingu.

Prema izjavama očevidaca, čovek obučen u mantil, koji je imao dugu bradu i šešir na glavi, šetao je nekih desetak minuta u blizini parkinga. U trenutku kada je džip stigao na parking, maskirani napadač je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potegao pištoj i pucao u vozačeva vrata, ispalivši pritom najmanje šest metaka.

Napadač je potom pobegao, a ranjeni vozač "BMW"-a prebačen je u bolnicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užice: Izrešetan džip, ranjen muškarac (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2016

UŽICE - U pravom filmskom obračunu u centru Užica danas oko 13 časova izrešetan izrešetan je sivi BMW, jedna osoba tom prilikom teško je ranjena, prenosi Kurir...Kako se nezvanično sazanje, ranjen je muškarac, vlasnik taksija u Užicu. Očevici su ispričali da je čovjek u mantilu, koji je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.