EVO KOJI SU NAJBOLJI MODELI AUTOMOBILA U 2020. GODINI

Izvor: SerbianUnderground.com, 06.Avg.2020, 17:39

EVO KOJI SU NAJBOLJI MODELI AUTOMOBILA U 2020. GODINI

Koji automobil postane šampion brojnih takmičenja i testova automobilskih kompanija u tekućoj godini, taj postaje i najpopularniji i najpoželjniji četvorotočkaš na drumovima. Stručna javnost (vozači) dodelila je titule najdopadljivijim automobilima po odnosu cene i kvaliteta.
Ukoliko želite da znate koji su se to automobili dočepali ove laskave titule i zavredeli pažnju vozača širom Evrope pa i u našoj zemlji, posvetite nekoliko minuta ovom tekstu i upoznajte šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << finalista na čelu sa šampionom koji je po svim kategorijama osvojio 2020.
1. Novi BMW iz serije 1 – šarmantni hečbek U šarenolikom društvu od preko 100 modela automobila, kao poslednji (ali svakako ne i najlošijio) stari moderl BMW-a iz serije “JEDAN”. Automobil koji je našoj javnosti poznat kao popularni sporstski auto sa velikom ponudom rezervnih delova i prodavnica koje nude sve od automobilskih ulja i delova do dodatne opreme.
Ovaj automobil okarakterisan je kao evropski, drumski šampion sa pogonom na prednjim točkovima. Svojim novim, progresivnim dizajnom karoserije i enterijera inspiriše kroz vrhunski kvalitet i performanse.
Poseduje efikasni motor, savrmemenu tehnologiju šasije, punu dinamičnost i inovativne sisteme za asistciju pri vožnji, manje troši gorvo i emituje manje štetnih gasova.
2. Pežo 208 – i struja i benzin Električni automobili su sve popularniji na drumovima, a jedan od prvih evropskih modela koji se može i pristupačnošću cene pohvaiti jeste mališan rodom iz Francuske.
Električna verzija modela Pežo 208 od 100 KW, odnosno 136 konjskih snaga, poseduje autonomiju od preko 300 kilometara zbog baterije od 50 KW. Automobil je futuristički dizajniran, sa besprekornim unutrašnjim okruženjem za vozača i kvalitetnom opremom.
3. Reno klio E-Tech – konvencionalni hibrid Jedan od omiljenih automobila na testu bio je i Reno Klio pete generacije, toliko tehnološki unapređen, sa benzinskim agregatom, batrerijom od 1.2 KW i kombinovanom snagom od 140 “konja“. Karoserija je ostala dosledna tradicionalnim linijama, ali se unutrašnjost i specifikacje značajno razlikuju.
4. Tesla model 3 – budućnost je stigla Iako nije novi model, Tesla 3 je jedan od najpopularnijih modela ove komapnije sa autnomijom od 560 kilometara. Ova retka i za naše tržište pomalo nezamisliva, zverka kotirala se kao jedan od najboljih automobila koji pruža brzinu, uglađenost i ekološku prihvatljivost. Njegova cena zato i odgovara užitku u “zelenoj” vožnji.
5. Tojota korola – mudra investicija u povoljne hibride Tojotin model Korola je jedan od najprodavanijh automobila u poslednjih 20 godina, a na našim putevima je sve češće moguće spaziti ovaj elegantni kruzer. Međutim savremena Korola je takođe hibridno orjentisana i namenjena srednjem do nižem automobilskom staležu.
6. Volkswagen T-Cross – komfor na visokom nivou Vicešampion evropskog šampionata je VW-ov T-Cross, funkcionalan i prilagodljiv krosover, pogodan za svakodnevni život i avanturističke puteve.
Spoljašnjost karakteriše dugačka hauba sa širokim hladnjakom, a elementi u tipičnom R-Line izgledu naglašavaju sportski izgled. Ono po čemu se enterijer ističe jeste osvetljenje, kvalitetna presvlaka za sedišta i kompletna oprema za udobnu i bezbednu vožnju.
7. Audi E-Tron – šampion 2020. Prvi Audijev električni SUV E-Tron nije samo sportsko vozilo već je pogodan i za svakodnevnu vožnju po gradu. Ovaj model napaja se iz dve snažne e-mašine koje za kratko vreme ubrzavaju SUV do 100 km/h. Poseduje i Guattro pogon, što rezultira raspodelom obrtnog momenta u zavisnosti od situacije, odnosno prilagođavanja vožnje svakom terenu.
Ignorisanje premijum brendova nikako ne mož biti sprovedeno u delo, jer u tom slučaju takmičenje ne bilo optimizovano za sve vozače i njihove novčane mogućnosti. 
Na listi su se našli najbolji modeli automobila u 2020 – a ponuda je šarena i prilagođena svačijim mogućnostima. Naravno, ukoliko želite automobil poslednje generacije – očekivano je da za njega morate odvojiti određenu svotu novca.

The post EVO KOJI SU NAJBOLJI MODELI AUTOMOBILA U 2020. GODINI appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.