Da li je ovo novi BMW serije 1?

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2011, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo novi BMW serije 1?

Više sajtova i foruma je danas objavilo ovu sliku novog BMW-a serije 1 sa pitanjem da li je ovo možda prva zvanična slika koja je procurela u javnost. Dok ne stigne potvrda ili demanti, ovde podsećanje da će publika novu "jedinicu" moći da vidi u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu. Nova serija 1 prvo stiže u formi hatchbacka sa pet vrata, a što se verzija tiče, po ranijim informacijama u ponudi će biti benzinci 116i, 118i, 120i, 130i (imaće četvorocilindrični Biturbo sa 245KS) i 135i (sa 306KS), dok se među dizelašima ističe 123d sa 204KS.Dužina automobila će biti veća za 8 cm, međuosovinsko rastojanje je produženo za 3 cm, a imaće više mesta za putnike...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Da li je ovo novi BMW serije 1?

Izvor: AutoBrief.com, 01.Jun.2011, 01:55

Više sajtova i foruma je danas objavilo ovu sliku novog "BMW-a serije 1" sa pitanjem da li je ovo možda prva zvanična slika koja je procurela u javnost ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.