Carinici na Gradini pronašli drogu u đonu cipela

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020, 10:25

Carinici na Gradini pronašli drogu u đonu cipela

Manju količinu marihuane, hašiša i kokaina carinici su otkrili na Graničnom prelazu Gradina, saopštavaju iz Uprave carina, a 56-godišnji muškarac pokušao je drogu da prokrijumčari u đonu svojih cipela.

Neobičan pokušaj krijumčarenja droge carinici su otkrili pretresom automobila "bmw" i dvojice putnika koji su njime putovali ka Turskoj, a na detaljniju kontrolu odlučili su se, kažu u Upravi, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su kod 56-godišnjeg vozača u torbici sa ličnim dokumetima pronađene 4 ručno napravljene cigarete marihuane.

Potom je i u jednoj od njegovih cipela, ispod uloška u šupljinama đona, pronađeno još 6 kesica sa različitim opijatima - saopštavaju iz Uprave carina.

Kako dodaju iz Uprave, priručna analiza je pokazala da je najverovatnije reč o 4 kesice kokaina i 2 kesice presovanog hašiša.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kesice kokaina i hašiša u cipeli

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jul.2020

Carinici su 16. jula 2020. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan slučaj krijumčarenja kesica različitih narkotika, skrivenih ispod uloška u jednoj cipeli...Prekršaj je otkriven kada je noćas oko 3:30 časova za detaljnu kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen BMW nemačkih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.