BMW predstavio motor sa kojim su nesreće stvar prošlosti! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Okt.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW predstavio motor sa kojim su nesreće stvar prošlosti! VIDEO

Kompanija BMW otkrila je novi model motora koji je, kako kažu oni koji stoje iza njega, najsigurniji motor na svetu sa kog ne možete da padnete.

Ovaj motor predstavlja se kao budućnost motorciklizma, a sve zbog svojih kvaliteta. Naime, on sam pravi balans, tako da ne morate vi to da činite nogama, nema zagađenja, jer ne ispušta otrovne gasove, ima savršenu povezanost između vozača, njega i ostatka sveta, a toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je siguran da nema šanse da padnete sa njega. Ono što je specifično, a što je donekle stvar budućnosti kojoj je BMW kompanija okrenuta, uz ovaj motor neće se koristiti kaciga, već naočare koje će vas na prvom mestu štititi od vetra i vremenskih nepogoda, a s druge strane, vozaču daje informacije o tome koliko brzo vozi, gde treba da vozi i ima opciju retrovizora.

Pogledajte kako motor budućnosti izgleda:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.