BMW pokazao kako će izgledati SUV X7! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW pokazao kako će izgledati SUV X7! (FOTO)

Mnogi ga željno čekaju!

Da je startovala proizvodnja predproizvodnog X7 modela BMW je dokazao fotografijama, naglasivši da je uporedo sa radom krenulo i odbrojavanje poslednjih dvanaest meseci koliko nas deli od prezentacije proizvodne verzije luksuznog SUV-a koji će biti predstavljen krajem sledeće godine.

SLUŽBENO: Stiže novi AUDI A6 - a najava je jeziva! (VIDEO)

Novi X7 peti je primerak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BMW-ovih X modela koji će se širom sveta raspršiti iz proizvodnog pogona kojeg bavarski proizvođač ima u Spartanburgu, a sići će sa istih proizvodnih linija kao i X5 i X6.

pic.twitter.com/pAdyLbOGAR

— FikoR (@FikoR87) December 22, 2017

Tehničke detalje o onome što je zasad najavljeno sa tek nekoliko fotografija BMW će dati sledeće godine, ali ono što se očekuje u modelu koji svoje konture pronalazi u konceptu pokazanom tokom salona automobila u Los Anđelesu su tri reda sedišta i maksimum luksuza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.