BMW objavio snimak nesreće na Pikes Peak stazi VIDEO

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 19:59

BMW objavio snimak nesreće na Pikes Peak stazi VIDEO

BMW XM važi za "monstruoznI" model nemačkog proizvođača, ali se ispostavilo da ipak nije dorastao Pikes Peak stazi.

Za volanom BMW XM-a bio je Met Malins, koji je želeo da obori rekord za najbrži SUV na ovom usponu koji je, verovatno, najpoznatiji na svetu, uz to što je u pitanju druga najstarija staza za trke u SAD.

Sve je išlo dobro do jednog trenutka, kada se Malinsu na putu isprečilo drvo usred jednog nezgodnog skretanja. Luk je bio prevelik, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a tri tone težak BMW se zakucao u drvo.

Mada je automobil značajno oštećen, sa Malinsom je sve bilo u redu. U drugom delu koji je objavljen nekoliko dana kasnije, BMW je pokušao ponovo, i ovoga puta uspeli su da stignu do vrha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.