BMW M3 i M4 stižu u septembru naredne godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 11:32

BMW M3 i M4 stižu u septembru naredne godine

Lepo...

Još malo i čekanju je došao kraj – BMW M3 Sedan i M4 Coupe nam uskoro stižu.

Ovo znači da je kraj testovima i da ćemo BMW M verzije uskoro gledati na ulicama, a evo kako je izgledala vožnja kamufliranih modela na jednoj od staza u Nemačkoj.

BMW je kamuflirao M3 i M4 seriju i poslao ih na Sahsenring, stazu dugu 3,6km.

Kako je ranije najavljeno, motor će biti 3.0-litarski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od šest cilindara i davaće 480 KS i snagu će na zadnje točkove prenositi šestostepeni manuelni menjač, a što se tiče Competition modela, oni će biti nešto jači.

Taj će motor davati 503KS i 650 Nm obrtnog momenta, uz opciju osmostepenog M Stepronic menjača i već u septembru ćemo videti predstavljanje ovih modela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.