Žurnal: Operativci BIA pokušavaju da utiču na izbore u BiH

Izvor: Danas, 04.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurnal: Operativci BIA pokušavaju da utiču na izbore u BiH

Najmanje 10 operativaca BIA i drugih bezbednosnih službi iz Srbije nalazi se u BiH, javlja sarajevski portal Žurnal (www.zurnal.info), koji tvrdi da oni pokušavaju da utiču na izborne rezultate Članak Žurnal: Operativci BIA pokušavaju da utiču na izbore u BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sramna kampanja

Izvor: Danas, 05.Okt.2018, 14:32

Aktuelnoj vlasti bi i sam Makijaveli čestitao na striktnom pridržavanju njegovih uputstava ka "cilju koji opravdava sredstva" a i Gebels bi im pružio ruku, kada bi video na koji način utiču na javno mnjenje i pokušavaju da oblikuju svest građana. Članak Sramna kampanja se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.