Vučić: Moja politička karijera zavisi od BIA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Moja politička karijera zavisi od BIA

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada nije sarađivao sa stranim službama i da je od direktora Bezbednosno informativne agencije Saše Vukadinovića zatražio da u najkraćem roku javnosti dostavi informaciju da li je to tačno.

Vučić je reagujući na jučerašnje izjave radikala na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost da je "engleski špijun" kazao da "za razliku od njih govori engleski" ali da nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radio niti će raditi za bilo koju stranu službu.

"Posle ovoga će se dokazati da li su ili portparoli Vojislava Šešelja i oni koji sarađuju sa Demokratskom strankom na takav način" govorili neistinu ili ukoliko čak BIA i iznese neistinu i "kaže da imam neke veze sa tim ja se više neću baviti politikom" rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da od odgovora BIA zavisi šta će biti sa njegovom političkom karijerom i ponovio da se, ako BIA saopšti da zaista radi za neku stranu službu politikom više neće baviti, a da, ukoliko saopšti drugačije, to znači da neistinu govore iz SRS koja više neće dobiti nigde poverenje građanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.