Šta se zna o američkim sankcijama Vulinu?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jul.2023, 17:19

Šta se zna o američkim sankcijama Vulinu?

Aleksandar Vulin, direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA), najviši je zvaničnik Srbije koji je stavljen na listu američkih sankcija od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao na vlast. Srpska napredna stranka, koju je Vučić do skoro predvodio, na vlasti je od 2012. godine. Vučić je u prvoj reakciji 12. jula ocenio da sankcije manjinskom koalicionom partneru SNS-a, Vulinu, nisu uvedene zbog "bilo kakvog kriminala, korupcije, bilo čega" već zbog njegovog odnosa...
Pogledaj vesti o: BIA,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ćosić: Puna podrška Vulinu iz grada u kojem je stvorena Srpska

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2023

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je Srni da direktor Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandar Vulin ima punu podršku iz grada u kojem je stvorena Republika Srpska i koji je dao najviše života za ovu zemlju i ove generacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.