Mihajlović: Zatražena pomoć BIA, dešavaju se nejasne stvari

Izvor: N1 televizija, 22.Avg.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Zatražena pomoć BIA, dešavaju se nejasne stvari

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović rekla je za RTS, povodom urušavanja zaštitne kosine na Koridoru 10, da je najvažnije da niko nije povređen. Navela je i da je zatražena pomoć Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kao i da postoje oni koji će utvrditi odgovornost za propuste.

Ministarka Mihajlović je za RTS navela da je angažovan dodatni izvođač koji radi na raščišćavanju i da se čeka kompletan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << račun od "Koridora Srbije", a najveći deo platiće izvođač.

Potvrdila je da je pomoć zatražena i od BIA, i da to nije prvi put. Kako kaže, pošto se dešavaju stvari koje nisu jasne, potrebna je odgovornost i da se odgovori na pitanja zašto se preprojektovalo, koliko dugo kuburimo s kosinom i kako je to moglo biti rešeno.

Mihajlović je rekla da će Ministarstvo dostaviti sve potrebne podatke. Dodaje i da će se videti da li postoji odgovornost onih koji su se bavili projektovanjem.

Ministarka je poručila da je Grdelička klisura najteže gradilište u Evropi. Dodaje da je slušala i čitala mnoge tzv. stručnjake koji otprilike objašnjavaju šta je trebalo da se uradi, međutim, poručuje da ona veruje u struku.

Kaže da su greške moguće ali da postoje oni koji će utvrditi odgovornost i tada će javnost zanti ko je odgovoran.

Mihajlović ističe da je važno da se sve završi i sanira što pre, izrazivši uverenje da će Koridor 10 biti završen u roku. Još jednom je, međutim, da nijedan kilometar neće biti pušten u saobraća, a da put nije bezbedan.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mihajlović: Zatražena pomoć BIA zbog Koridora 10, dešavaju se nejasne stvari

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2018

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović rekla je, povodom urušavanja zaštitne kosine na Koridoru 10, da je najvažnije da niko nije povređen...Navela je i da je zatražena pomoć Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kao i da postoje oni koji će utvrditi odgovornost za propuste...Mihajlović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.