DEA: Srpska agencija lider u regionu

Izvor: S media, 14.Apr.2010, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEA: Srpska agencija lider u regionu

Direktor američke Agencije za suzbijanje trgovine narkoticima za Evropu i Afriku, Rasel Benson, preneo je danas direktoru BIA Saši Vukadinoviću zadovoljstvo uspešnim okončanjem akcije "Balkanski ratnik" i istakao ulogu BIA kao pouzdanog partnera i lidera u regionu u borbi protiv organizovanog kriminala, rečeno je u BIA.

Direktor DEA ( Drug enforcement administration) posetio je danas Bezbednosno informativnu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << agenciju.

Tom prilikom, kako je rečeno Tanjugu, Benson i njegov domaćin Saša Vukadinović, direktor BIA, izrazili su obostrano zadovoljstvo zbog uspešnog okončanja akcije "Balkanski ratnik", u kojoj je zaplenjeno 2,7 tona kokaina.

Sastanku je prisustvovao Miljko Radisavljević, tužilac za organizovani kriminal.

Benson je u obraćanju prisutnima istakao ulogu srpske bezbednosne agencije u toj akciji kao njenog pokretača i pouzdanog partnera tokom realizacije zaplene kokaina.

On je takodje istakao ulogu BIA kao lidera u regionu u borbi protiv organizovanog kriminala.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.