BIA upozorila Dačića na kvar aviona

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA upozorila Dačića na kvar aviona

BIA je došla do informacija da postoji mogućnost da dođe do kvara ili diverzije na avionu Vlade Srbije kojim je premijer Ivica Dačić odleteo u Dablin.

 "Ne interesuje me, vraćam se kući"

Direkcija policije obavestila je premijera Dačića da BIA ima saznanja da vođe pojedinih kriminalnih klanova nastoje da za interese svojih kriminalnih grupa, uz pomoć određenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osoba koje imaju pristup avionu Vlade, izazovu kvar na avionu u inostranstvu prilikom putovanja predsednika, premijera ili prvog potpredsednika Vlade.

 

Kvar bi izazvao delimično oštećenje i nakon poletanja doveo do pada aviona, pri

čemu se naknadno ne bi moglo ustanoviti da je u pitanju bio namerno izazvan kvar, jer se avion u poslednje vreme u više navrata kvario, sa čime je javnost bila upoznata, saopštio je večeras MUP.

 

Nakon konsultacije Dačića, koji je danas u poseti Dablinu, i prvog potpredsednika Vlade Aeksandra Vučića, odlučeno je da se nastavi sa međunarodnim aktivnostima.

 

U dogovoru sa članovima posade aviona Vlade Republike Srbije, predsednik Vlade Republike Srbije odlučio je da se vrati za Beograd danas u 18.30 časova istim avionom sa kojim je delegacija i doputovala u Dablin.

 

Prema saznanju Blica, Veljović je obavestio Dačića i rekao mu da ne ulazi u avion, ali je uprkos tome premijer odlučio da se vrati za Beograd.

 

"Ne interesuje me, vraćam se kući", rekao je Dačić direktoru policije, prenosi ovaj beogradski list.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dačić mogao da pogine u avionu Vlade?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013

BIA je došla do informacija da postoji mogućnost da dođe do kvara ili diverzije na avionu Vlade Srbije kojim je premijer Ivica Dačić odleteo u Dablin... "Ne interesuje me, vraćam se kući"  .. ..Bezbednosno informativna agencija (BIA) ima saznanja da vođe nekih kriminalnih klanova nastoje da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.