BIA: Nismo ga priveli, anarhosindikalac sam došao

Izvor: Mondo, 24.Mar.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA: Nismo ga priveli, anarhosindikalac sam došao

Bezbednosno informativna agencija (BIA) negirala je da je privodila pripadnika Anahosindikalističke inicijative (ASI) već da je sa R.T. obavljen razgovor na koji se on dobrovoljno odzvao.

Foto: BIA

Kako je Tanjugu rečeno u BIA, teme razgovora su bile o antiglobalističkim tendencijama u Evropskoj uniji, što je i usmerenje te inicijative, i dešavanjima u svetu levičara.

"BIA ne privodi građane, a R.T. je bio pozvan na razgovor na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se dobrovoljno odazvao i tom prilikom on je bio krajnje kooperativan predočivši nam dosta detalja koji su njemu poznati na navedene teme", navode iz BIA.

R.T. je, kako kažu, odgovarao na sva postavljena pitanja bez ikakve zadrške.

Anarhosindikalistička inicijativa saopštila je sinoć da je BIA privela njihovog člana R.T. zbog sumnje u umešanost u postavljanje kutija sa životinjskim izmetom ispred zgrade Vlade Srbije i drugih državnih institucija.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BIA: Nismo priveli člana ASI

Izvor: B92, 24.Mar.2015

BIA je negirala je da je privodila pripadnika Anahosindikalističke inicijative (ASI) već da je sa R.T. obavljen razgovor na koji se on dobrovoljno odazvao...Kako je Tanjugu rečeno u BIA, teme razgovora su bile o antiglobalističkim tendencijama u Evropskoj uniji, što je i usmerenje te inicijative,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.