Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zebra pobegla iz cirkusa, napravila haos na autoputu

Zebra koja je pobegla iz jednog cirkusa u Nemačkoj i uzrokovala saobraćajnu nesreću na autoputu, morala je da bude ubijena, saopšteno je iz policije.

Policija iz severnog grada Rostoka je saopštila da je odbegla životinja napravila pometnju u saobraćaju, oštetila automobile i izazvala nesreću na autoputu pre nego što je ustreljena.

Kako prenosi BBC, druga odbegla zebra je uhvaćena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Detalji nisu objavljeni, kao ni kako su dve životinje pobegle iz cirkusa.

U kasnijoj izjavi saopšteno je da niko nije povređen u sudaru, do kojeg je došlo klada je jedan automobil, kako bi izbegao životinju, naglo zakočio pri čemu je drugo vozilo naletelo na njega.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zebra pobegla iz cirkusa, napravila haos na autoputu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019

Zebra koja je pobegla iz jednog cirkusa u Nemačkoj i uzrokovala saobraćaju nesreću na autoputu, morala je da bude ubijena, saopšteno je iz policije...Policija iz severnog grada Rostoka je saopštila da je odbegla životinja napravila pometnju u saobraćaju, oštetila automobile i izazvala nesreću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.